رژیم بعد از عمل اسلیو معده چگونه است؟
پیکر تراشی چه عوارضی دارد؟ روش های کاهش عوارض پیکرتراشی
رژیم جراحی لاغری مناسب چگونه است؟
ریزش ابرو بعد از کاشت و روش های جلوگیری از آن
لیست بهترین متخصص ارتودنسی در شرق تهران
مهم ترین اقدامات قبل از ارتودنسی دندان را بشناسیم
جمعه ۳۱ فروردین ۰۳

رژیم ویت واچرز چیست و چگونه باعث لاغری می شود؟

در دنیای امروز، چاقی و اضافه وزن به یکی از بزرگترین مشکلات جوامع تبدیل شده است و این موضوع افراد را بیش از پیش به سمت انواع رژیم های لاغری مانند رژیم فستینگ، رژیم کانادایی، مدیترانه ای و ... سوق داده است. از بین رژیم های لاغری متفاوتی که وجود دارد، قصد داریم تا در این مقاله درباره رژیم WW یا weight watchers توضیحاتی را در اختیارتان قرار دهیم.

رژیم ویت واچرز چیست؟

رژیم ویت واچرز که به اختصار رژیم ww نیز شناخته می شود، نوعی رژیم لاغری است که هدف اصلی آن سالم خواری و تصحیح عادات غذایی فرد است. رژیم ویت واچرز مصرف میوه، سبزیجات، پروتئین های بدون چربی، غلات کامل و سایر گروه های غذایی سالم را توصیه می کند. لازم به ذکر است که این رژیم لاغری برای افراد زیر 18 سال، خانم های باردار و افرادی که اختلالات خوردن دارند به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

غذاهای مجاز رژیم ویت واچرز

با اینکه دستور رژیم لاغری ویت واچرز بر مصرف غذاهای کامل و بدون فرآوری مانند میوه ها، سبزیجات و پروتئین های بدون چربی تاکید دارد؛ اما هیچ کدام از گروه های غذایی از این رژیم لاغری حذف نمی شوند.

البته رژیم غذایی ویت واچرز مانند هر نوع رژیم غذایی دیگری تاکید بر مصرف مواد غذایی سالم دارد. این رژیم غذایی به مصرف غذاهای زیرو پوینت (Zero Point) که شامل موارد زیر است تاکید دارد:

  • میوه ‌ها
  • سبزیجات نشاسته ‌ای و غیر نشاسته ‌ای
  • پروتئین های فاقد چربی
  • عدس و لوبیا
  • لبنیات بدون چربی
  • تخم‌ مرغ
  • توفو
  • غذای دریایی و صدف

مصرف مواد غذایی زیر در رژیم لاغری ویت واچرز مجاز است:

  • کربوهیدرات‌ های حاوی فیبر زیاد مانند برنج قهوه ای، جو دو سر، سیب زمینی شیرین، بلغور و فرآورده های غلات کامل
  • چربی‌ های سالم مانند روغن زیتون
  • آووکادو
  • آجیل و مغزها

بیشتر بخوانید: انواع رژیم لاغری

غذاهای غیر مجاز در رژیم ویت واچرز

با اینکه رژیم WW محدودیت غذایی خاصی ندارد، اما تاکید بر حذف مواد غذایی ناسالم از جمله موارد زیر را دارد:

  • غذاهای سرشار از چربی ‌های اشباع شده
  • نوشیدنی ‌های قندی
  • چیپس‌ سیب ‌زمینی
  • گوشت‌ های فرآوری شده
  • شیرینی ها و کیک‌ های صنعتی حاوی مواد نگهدارنده
  • نوشیدنی ‌های الکل دار
  • بستنی
  • فست‌ فودها

معایب رژیم ویت واچرز چیست؟

این رژیم در کنار مزایای زیادی که دارد، اما مانند هر رژیم دیگری معایبی نیز دارد که عبارتند از:

هزینه این رژیم نسبتا بالا است.

به دلیل اینکه افراد باید به طور مداوم حواسشان به رعایت دستور رژیم لاغری ویت واچرز باشند ممکن است دچار وسواس شوند و مدام ذهنشان درگیر میزان غذای مصرفیشان باشد.

رژیم گیرنده باید به طور مداوم حواسش به غذاهای مصرفی خود در طول شبانه روز باشد و کوچکترین اشتباه باعث می شود که میزان غذای مصرفی بیشتر از امتیاز تعیین شده در اپلیکیشن ویت واچرز باشد.

منبع: sira.fit

نقش متخصص ارتودنسی در هزینه های درمان به چه صورت است؟

امروزه بیش از پیش افراد برای درمان مشکلات و ناهنجاری های دندانی و فکین و همینطور بهبود طرح لبخند خود به ارتودنسی دندان روی آورده اند. با این حال، یکی از مهمترین عواملی که ممکن است تصمیم شما در خصوص انجام ارتودنسی و یا عدم انجام آن را تحت تاثیر قرار دهد، هزینه‌ ارتودنسی است. در نگاه اول ممکن است هزینه درمان با ارتودنسی بالا به نظر برسد و افراد را نسبت به انجام آن مردد کند. اما با توجه به فواید و مزایای فراوان آن و عدم وجود عوارض جدی، قیمت ارتودنسی به هیچ وجه زیاد و اغراق شده نیست.

این درمان می تواند در بلند مدت به شما کمک کند تا از درمان های دیگر و هزینه های آینده خود صرفه جویی کنید. برای مثال، دندان ‌های نامنظم یا دندان‌ های که به طور نامناسب کنار یکدیگر قرار گرفته‌ اند و یا ناهنجاری‌ های فک که نیاز به سیم‌ کشی دارند، اگر به موقع و با روش مناسب توسط متخصص ارتودنسی تصحیح نشوند، ممکن است در آینده به پوسیدگی دندان‌ ها و از دست دادن تعداد بیشتری از آنها منجر شوند.

متخصص ارتودنسی در هزینه درمان ارتودنسی چه نقشی دارد؟

به گفته متخصصان ارتودنسی، چون هر بیمار ویژگی ها و شرایط دندانی منحصر به فرد و خاص خود را دارد، نمی توان هزینه دقیق ارتودنسی بیمار را بدون مشاوره و ویزیت اعلام کرد. هزینه ارتودنسی به عوامل مختلفی مانند سن بیمار، نوع و شدت ناهنجاری، نوع درمان انتخابی، تخصص ارتودنتیست، طول درمان و موقعیت فیزیکی مطب بستگی دارد.

نقش متخصص ارتودنسی در هزینه‌ های درمان بسیار مهم و تاثیرگذار است. این نقش به صورت‌ های زیر تاثیر خود را می گذارد:

تشخیص دقیق

متخصص ارتودنسی با ارزیابی دقیق و شناخت عمیق از وضعیت دندان‌ ها و فک‌ ها، مشکلات و نیازهای هر بیمار را شناسایی می ‌کند. این تشخیص دقیق به انتخاب نوع درمان مناسب و برآورد دقیق ‌تر هزینه‌ ها کمک می ‌کند.

طول درمان

متخصصان ارتودنسی بر اساس مشکلات و نیازهای هر بیمار، برنامه درمانی مناسب را تدوین می ‌کنند. این برنامه شامل انتخاب نوع ارتودنسی، مدت زمان درمان و نیاز به لوازم اضافی است که تاثیر مستقیمی در هزینه‌ ها دارد. به طور کلی، متخصصان ارتودنسی با تخصص و تجربه خود، به بیماران کمک می ‌کنند تا با درک دقیق ‌تری از نیازها و گزینه‌ های موجود، تصمیمات مناسبی در خصوص انتخاب و مدیریت هزینه‌ های درمان ارتودنسی بگیرند.

نوع درمان انتخابی

براکت ‌ها در انواع مختلفی وجود دارند و تفاوت‌ هایی در روش استفاده، نوع و هزینه آنها وجود دارد. به طور مثال هزینه ارتودنسی ثابت فلزی سنتی با براکت های سرامیکی، براکت های لینگوال، ارتودنسی نامرئی متحرک و یا همان اینوزیلاین متفاوت خواهد بود.

 

کالری میوه های مختلف؛ بهترین میوه های کم کالری

به دلیل اینکه میوه ها سرشار از مواد مغذی مفیدی مثل انواع ویتامین ها، فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند، مصرف میوه ها جزء جدا نشدنی هر نوع رژیم غذایی است و نقش بسزایی در تامین کالری روزانه بدن دارند. اما کالری چیست؟ کالری واحد اندازه گیری میزان انرژی مواد غذایی و خوراکی است. به طور کلی باید گفت که کالری دریافتی در بدن صرف سوخت و ساز بدن (متابولیسم بدن) می شود.

کالری انواع میوه های فصلی

میوه ها میزان کالری متفاوتی با یکدگیر دارند و در صورتی که کالری انواع میوه های فصلی را بدانید، می توانید برای رژیم لاغری و همینطور چاقی خود انتخاب های بهتر و هوشمندانه تری داشته باشید. در ادامه میزان کالری انواع میوه های فصلی مختلف را برایتان شرح داده ایم. البته باید به این نکته توجه داشته باشید، کالری انواع میوه ها را نمی توان به طور دقیق مشخص کرد چرا که کالری انواع میوه ها با توجه به شرایط کشت، آب و هوا، نوع خاک و … می تواند متفاوت باشد.

  • زردآلو: 48
  • توت فرنگی: 50
  • گیلاس: 50
  • گوجه سبز: 30
  • طالبی: 34
  • موز: 90
  • انبه: 60
  • انار: 83
  • کیوی: 61
  • نارنگی: 53
  • سیب: 52
  • آناناس: 50
  • پرتقال: 47

بهترین میوه های کم کالری برای لاغری

میوه های کم کالری جزء بهترین میان وعده های رژیمی هستند که سرشار از انواع ویتامین ها، فیبر و سایر مواد مغذی هستند. از آنجا که اکثر میوه ها کالری کم و در عین حال فیبر زیادی دارند، پایه ثابت انواع رژیم های لاغری هستند. شایان ذکر است که خوردن میوه ها علاوه بر کاهش وزن و لاغری  خطر ابتلا به بیماری های مختلف مانند دیابت، بیماری های قلبی-عروقی، فشار خون بالا و … را کاهش می دهد.

گریپ فورت

هر 100 گرم گریپ فروت تقریبا 42 کالری انرژی دارد و سرشاز از ویتامین A و C است. میوه گریپ فروت در کاهش فشار خون و همینطور سکته قلبی بسیار تاثیرگذار است. لازم به ذکر است که مصرف گریپ فروت در اکثر رژیم های لاغری مانند یکی از انواع رژیم تخم مرغ که نوعی رژیم لاغری سریع است توصیه می شود.

کیوی

کیوی یکی دیگر از میوه های کم کالری است که بسیار مغذی است و برای سلامتی بسیار مفید است. یک عدد کیوی حدود 61 کالری انرژی دارد و می توانید از آن در رژیم غذایی لاغری استفاده کنید.

پرتقال

کالری پرتقال حدود 47 است و سرشار از ویتامین سی و فیبر است. مصرف پرتقال علاوه بر افزایش سیستم ایمنی بدن به کاهش وزن هم کمک شایانی می کند.

منبع: sira.fit

دندانپزشکی شبانه روزی در تهران و مهم ترین ویژگی های آنها

مراجعه به دندانپزشکی در تهران یکی از دغدغه های اصلی افرادی است که مشکلاتی دندانی دارند و در طول روز فرصت رفتن به مطب های دندانپزشکی را ندارند. اصولا هم این مشکل برای کارمندان پیش می آید که قصد دارند تا بعد از ساعات کاری خود به مطب دندانپزشکی مراجعه کنند. برای حل این مشکل، دندانپزشکی های شبانه روزی به روی کار آمده اند و شما با مراجعه به دندانپزشکی شبانه روزی می توانید مشکل دندان های خود را درمان کنید.

اما ممکن است که این سوال پیش بیاید که دندانپزشکی شبانه روزی چیست؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که به دندانپزشکی هایی که در آن ها چندین متخصص دندانپزشکی و عمومی به صورت 24 ساعته در حال ارائه خدمات دندانپزشکی هستند، دندانپزشکی شبانه روزی گفته می شود. کلینیک های 24 ساعته دندانپزشکی با مطب های دندانپزشکی کاملا فرق دارند و در ادامه درباره آن ها بحث می کنیم.

فرق بین دندانپزشکی 24 ساعته و مطب دندانپزشکی چیست؟

مطب دندانپزشکی متعلق به یک دندانپزشک است و طبیعتا در آن تعداد محدودی خدمات ( مانند جرمگیری، عصب کشی، ترمیم و … برای دندانپزشک عمومی و دندانپزشک متخصص نیز با توجه به نوع تخصصی که دارد) قابل ارائه هستند. همچنین ساعت کاری دندانپزشک در مطب محدود بوده و یک شبفت کاری به بیماران خدمات رسانی می کند.

دندانپزشکی های شبانه روزی یک ساختمان بزرگ است که در آن اتاق های درمان با تعداد زیادی یونیت فعال است که چندین دندانپزشک متخصص و عمومی با تعدادی زیادی پرسنل به صورت 24 ساعته مشغول به کار هستند.

لیست دندانپزشکی های شبانه روزی تهران

در این قسمت سعی داریم که بهترین کلینیک های شبانه روزی را به شما معرفی کنیم:

دندانپزشکی تاج دنتال

آدرس: جنت آباد مرکزی، تقاطع نیایش( چهارراه ایرانپارس)، طبقه فوقانی بانک سپه، پلاک 2

خدمات: کامپوزیت و لمینت دندان، ایمپلنت دندان، طرح لبخند، دندانپزشکی کودکان، ارتودنسی دندان، جراحی، ترمیمی، پروتز، درمان ریشه.

دندانپزشکی شبانه روزی پردیس

آدرس: خیابان شریعتی، بالاتر از سید خندان، نبش بن بست خیام، پلاک 948

خدمات: کلیه خدمات دندانپزشکی از جمله ایمپلنت، ارتودنسی، دندانپزشکی اطفال و …

دندانپزشکی شبانه روزی رایا

آدرس: خیابان ولیعصر، بالاتر از ظفر، بلوار اسفندیار، پلاک 62

خدمات: ارتودنسی تخصصی، پروتز ثابت و متحرک، خدمات تخصصی زیبایی، خدمات تخصصی و فوق تخصصی اطفال، جراحی لثه، خدمات تخصصی درمان ریشه و عصب کشی، خدمات تخصصی فک و صورت

ویژگی های دندانپزشکی های 24 ساعته

  • داشتن مجوز وزارت بهداشت
  • داشتن یک ساختمان بزرگ
  • تنوع خدمات درمانی
  • قرار داشتن تعدادی یونیت فعال
  • ساعت کاری 24 ساعته
  • داشتن امکانات و تجهیزات بالا

روش های جایگزین برای ایمپلنت دندان کودکان

از دست دادن دندان در کودکان به دلایل مختلفی مانند پوسیدگی دندان و یا حادثه، بسیار شایع است و معمولا والدین به اولین چیزی که فکر می کنند، ایمپلنت دندان است. همانطور که می دانیم ایمپلنت دندان یک روش برای جایگزینی دندان از دست رفته است که از 3 بخش پایه، اباتمنت و تاج دندان می شود. بعد از کاشت این 3 باهم، مانند یک دندان طبیعی به نظر می رسند.

علت اینکه نمی توان برای کودکان ایمپلنت دندان انجام داد چیست؟

برای انجام ایمپلنت دندان باید دندانها و فک فرد به طور کامل رشد کرده باشد و استخوان فک به تکامل رسیده باشد. پس ایمپلنت دندان کودکان امکانپذیر نیست زیرا کودکان در حال رشد و نمو هستند و استخوان فک آن ها نیز به رشد و تکامل کامل نرسیده است.

روش های جایگزین ایمپلنت دندان کودکان کدامند؟

معمولا دندانپزشک برای پرکردن جای دندان از دست رفته کودکان، چندین روش را پیشنهاد می کند و بهتر است تا رسیدن به سن مناسب برای ایمپلنت، یکی از روش ها را برای پر کردن جای خالی دندان به صورت موقت انتخاب کرد. این درمان ها شامل موارد زیر می شود:

فیلیپر؛ رایج ترین روش جایگزین کردن

فیلیپر یک دندان مصنوعی نازک و شکننده است که به راحتی در دهان قرار داده می شود و می توان آن را نیز از دهان خارج کرد. لازم به ذکر است که استفاده از فیلیپر نیاز به نگهداری و دقت زیادی دارد.

استفاده کردن از بریج مریلند

این روش برای دندان های جلو مناسب نیست چون برای پر کردن جای خالی دندان از دست رفته باید پروتز دندان را به وسیله عمل های اچینگ و باندینگ، به دندان های کناری متصل کرد و این دندان های کناری به عنوان نگهدارنده آن عمل می کنند.

استفاده از کاور دندان

کاور دندان، یک روش مناسب برای جایگزین کردن ایمپلنت دندان کودکان است. این روش برای پر کردن جای خالی دندان های عقب استفاده می شود. کاور جنس رزینی دارد و به شکل های مختلفی تولید می شود. به دلیل مات بودن رنگ آن، برای دندان های جلو مناسب نیست.

ریتینر اسیکس جایگزین ایمپلنت دندان کودکان

ریتینر اسیکس یا نگهدارنده، مقاومت بالا و ظاهری طبیعی دارد و یک روش پر کاربرد برای پر کردن جای خالی دندان های از دست رفته جلو و عقب است. تنها مشکلی که این روش دارد این است که باید در هنگام غذا خوردن آن را از دهان خارج کرد.

آیا دندان شیری نیاز به جایگزین دارد؟

زمانی که دندان شیری می افتد، نیازی به جایگزین کردن ندارد و دندان دائمی در جای دندان شیری رشد می کند. این یک فرایند طبیعی است و نیازی به دخالت دندانپزشک نیست.